Nyt on myös vieraspelaajien mahdollista varata tee-aika ja maksaa pelilipulla

Aiemminkin vieraspelaajien ajan varaaminen onnistui teetime:n kautta, mutta vain samalla maksamalla varaus päivän hintaan luottokortilla. Otimme kokeiluun mahdollisuuden maksaa varaus nyt myös saavuttaessa klubille tai toimittamalla pelioikeuteen oikeuttava osakkeen numero / pelilippu Caddiemasterille ilmoittautumisen yhteydessä. Tämän tarkoituksena helpottaa varaamista ja vähentää puhelimen vastaamisen menevä aika palvelutiskillä sekä mahdollistavan joustavamman mahdollisuuden pelata toimistoajan ulkopuolella. Voit lähettää pelitunnuksesi sähköpostitse golf@levi.fi tai laittamalla pelilippusi toimiston ulkopuolella olevaan postilaatikkoon.

Lipussa pitää löytyä seuraavat tiedot.

-Pelitunnus / osakkeen numero

-Pelaajan nimi ja mielellään myös seura

Muistathan kuitenkin AINA ilmoittautua tiskillä kun olemme auki, aamukierroksilla ennen klo 08:00 olevien lähtöjen osalta, sitten heti kierroksen jälkeen.

Lähde pelaamaan VAIN omalla VARATULLA ajallasi!!!! Pelaamisen edellytyksenä on etukäteen maksettu pelioikeus / osake, voimassa oleva jäsenyys ja se tietenkin että noudattaa golffin sääntöjä ja etikettiä esim turvallisuuden ja vaatetuksen osalta. Omalla ajalla lähteminen on EHDOTTOMAN tärkeä asia varsinkin aamulla. Vaikka kenttä olisikin tyhjä, niin kenttähenkilökunta on silloin töissä tekemässä hoitotöitä eikä osaa varautua väärällä ajalla ja liian aikaisin lähteneisiin pelaajiin ja on suunnitellut työjärjestyksen tiettyjen lähtöjen osalta.

Kiitos yhteistyöstä ja mukavia ja turvallisia kierroksia kaikille.