Pitkän odotuksen jälkeen saimme klubihuoneeseen Golfsimulaattorin.

Malliltaan analysaattori on Flight Scope Mevo+ Pro paketilla joten kenttiä löytyy tällä hetkellä hieman vajaa 300 kpl. Simulaattorista löytyy myös harjoitusalueet joita voidaan käyttää hyvin omaan harjoitteluun sekä opetukseen, analysointiin ja mailafittaukseen (sovitus).

Laite voidaan kesäkaudelle siirtää hyvin myös ulos ja käyttää ominaisuuksia rangella, lähipelialueella sekä putissa.

Pelaamaan pääsee kausimaksulla joka nyt kevätkaudelle on osakkaille 129€ ja jäsenille 169€. Varaaminen tapahtuu Nexgolf ohjelman kautta kuten kesäkentällemmekin. Ilmoita sähköpostitse halukkuutesi pelioikeuteen (tomi.tolsa@levi.fi)  ja yleensä viimeistään seuraavana päivänä saamme teille luotua pelioikeuden ja pääsykoodin älylukkoon terassin ovessa.

Vieraille voimme myös varata tunteja 30€/h  tai 2h paketti 50€. Heidän varaukset ja pääsy klubitilaan täytyy varata etukäteen tomi.tolsa@levi.fi ( 0405442646 ) Samasta paikasta saatte myös saunavarauksen ja kyselyt tarjoilusta.

Klubitilassa on ohjeistus simulaattorin käyttöön ja muuhun toimintaan. Muistetaan että omien alkoholijuomien nauttiminen on tilassa kielletty koska se on Rav.Draivin anniskelualuetta.

Pelaaminen tapahtuu omien mailojen kanssa emmekä suosittele niiden jättämistä tilaan. Jos sinne jätetään omia tavaroita Levi Golf ei vastaa niistä. Muutenkin pelaaminen tapahtuu omalla vastuulla ja vahingoista pitää ilmoittaa meille jotta saamme mahdolliset vauriot korjattua seuraavia käyttäjiä varten pikaisesti.

Puhdistettuja Golfkenkiä voi tietenkin käyttää tilassa, ei tietenkään niitä nykyään harvinaisia metallipiikkisiä 🙂

Jätäthän tilat siistiksi ja hyväkuntoisiksi käytön jälkeen että myös seuraavilla on mukava tulla pelaamaan.

Hyvää Golfkautta 2024!

 

Tomi Tolsa

Levi Golf & Country Club oy