Ma ja Ti 27.-28.5 Sääntökoulutusilta ja seuratuomarikurssi Draivilla klo 17.30- 21.00.

Kurssin tulee pitämään moninkertainen Major kilpailuiden tuomari Arto Teittinen, joka on taas tänäkin vuonna valittu tuomaroimaan, esimerkiksi kesäkuun alussa pelattavaa US Open kilpailua.

Tule kuulemaan sääntöuudistukset suoraan huipulta ja keskustelemaan alan todellisen asiantuntijan kanssa! Ilmoittautumiset sääntöiltaan ja tuomarikurssille suoraan seuran sihteerille, joka tänäkin vuonna on siis Jarkko Kantola (golf@levi.fi). Tilaisuus on seuran jäsenmaksun maksaneille maksuton (muille 20€ sääntöilta ja 60€ tuomarikoulutus ja koe). Kahvitarjoilu.

Tilaisuudessa 27.5 käydään läpi vuonna 2019 voimaan tulleet muutokset sääntöihin ja palautellaan mieleen muitakin, voimassa olevia sääntöjä. Tähän kannattaa kaikkien jäsenten osallistua vaikkei tuomarikursille osallistuisikaan. Päätavoite on oppia käyttämään sääntökirjaa ja käydä yleismmät ja tärkeimmät säännöt läpi videoesimerkein ja keskustelemalla, jotta pelaaminen olisi joustavaa kenttämme avautuessa. Sääntöillan osuus loppuu noin klo 19.30, josta jatkamme tuomarikurssilla 21:00 asti. Tiistaina 28.5 tuomarikurssi jatkuu noin 17:30 jonka jälkeen suoritetaan seuratuomarikurssin koe.