Kevät etenee ja kausi lähenee…

Range avatttiin 9.5. ja lähipelialue 23.5. Palloja saa pallokoneesta normaaleilla maksutavoilla, eli valmiiksi ladatut Solo-kortit sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ei käteistä. Pallojen keruu tapahtuu pääosin koneellisesti.

Vielä reilu viikko niin päästään pelaamaan. Kenttä aukenee näillä tiedoin 2.6., nyt kentällä kauden valmistelutyöt käynnissä.oKenttämestari Ilkan mukaan kenttä talvehtinut erittäin hyvin ainakin greenien osalta.

Toimisto ja proshop aukenee kuun vaihteessa, ilmoitamme tarkemman päivän kunhan se lyödään lukkoon. Toimistolla myös uusi puhelinnumero 0300-472292 joka alkaa palvelemaan toimiston avattua. Vanha numero poistuu käytöstä. Puhelut tähän numeroon ovat maksullisia (0,6€/min +pvm/mpm). Toivommekin että varaukset hoidetaan pääosin internetin varausosiosta / teetime palvelusta. Tottakai palvelemme myös sähköpostitse golf@levi.fi ja osake asioissa suoraan tomi.tolsa@levi.fi

Multigolfpuisto rakennustyöt ja kylvöt jatkuvat kunhan kenttä kuivuu. Seuran PJ Jarkko Kantola ilmoittelee tarkemmista päivämääristä talkoiden osalta.

Kurssi- ja opetustoiminta käynnistyvät myös toukokuun loppupuolella. Kesäkauden avaustreenit lauantaina 27.5. klo 17-19. Kesäkuun alussa järjestetään suosittu KUMMIGOLF (ma 5.- ti 6.6.) Tästä myös lisätietoja lähiaikoina.

Aurinkoista ja golfrikasta kautta 2023 toivoo levigolffin henkilökunta.