Levigolffin yhteyteen on avattu multigolfrata. Viralliset avajaiset vietetään syksyllä mutta sitä on mahdollista käydä jo kokeilemassa pienin rajoituksin..

Radan 3 väylää on kylvetty vastikään, joten väylältä lyödessä on käytettävä mattoa jonka pelaaja ottaa mukaan, laatikosta 1. teen vieressä. Lyöntipaikat ja greenit ovat keinonurmea joka mahdollistaa kentän aukiolon myös varsinaisen golfkauden ulkopuolella, ja avaamisen lumentulon loputtua jo huhtikuussa päättyen ensilumiin. Väylät ovat pituudeltaan n. 55m -85m

Radalla on mahdollista pelata golffin lisäksi Frisbeegolffia, Futisgolffia sekä Puistogolffia. Toistaiseksi mahdollista lainata kiekkoja ja jalkapalloja ilmaiseksi caddiemasterilta henkilötietoja vastaan. Tottakai saat pelata myös omilla välineillä. Puistogolfvälineitä varmasti myöhemmin myös saatavilla pientä korvausta vastaan vuokralle. Golffiin vuokramailat jo löytyykin.

Kenttä ei kestä jalkapallokenkien käyttöä, joten nappikset ovat kiellettyjä!! Kentän pelaaminen menee jonotusjärjestyksessä, paitsi aikoina jolloin kenttä on varattu johonkin tapahtumaan, näistä tulemme ilmoittamaan kotisivullamme johon tulee osio koskemaan Multigolfrataa. Rata on kaikille ilmainen eikä edellytä jäsenyyttä tai greencardia. Tervetuloa!