Lapin ELY-keskus on myöntänyt Levi Golf ry:lle tukea Multigolfpuiston rakentamiseen.

Levi Golf ry:n rakentaa Levi Golfin yhteyteen multigolfpuisto, jossa voi harrastaa golfia eri muodoissa. Alueelle suunniteltu par 3 golfharjoitusrata sekä puistogolfrata, joka soveltuu niin Futis- Piha- kuin Frisbee -golfin pelaamiseen.

Multigolfpuisto sijoitetaan nykyisen golfin harjoitusalueen yhteyteen.
Multigolfpuisto tarjoaa uudenlaisen lähiliikuntapaikan Levillä, joka mahdollistaa golfin eri lajimuotojen harrastamisen ja kokeilemisen turvallisessa ympäristössä. Puiston kohderyhmä on hyvin laaja lapsista ikäihmisiin ja golfin aktiivisista harrastajista aloittelijoihin. Puisto palvelee Kittilän ja lähikuntien paikallista väestöä sekä alueella vierailevia matkailijoita.

Harjoitusradasta tulee ns. jokamieskenttä, johon ei ole Green Card vaatimusta. Pelaaminen kentällä on kaikille ilmaista. Multigolfpuistolla pyrimme lisäämään golfin ja Levi Golf ry:n houkuttelevuutta sekä madaltamaan kynnystä golfharrastuksen aloittamiselle.

Harjoitusrata tukee Levi Golf Ry:n jäsenten koulutus- ja harjoitustoimintaa.
Rakentamalla harjoitusradan greenit ja lyöntipaikat tekonurmesta saamme ulkokauden pitenemään 1-2 kuukautta. Golfkauden pidentämisellä luomme paremmat mahdollisuudet muun muassa koululaisryhmien sekä paikallisten urheiluseurojen golfiin tutustumistapahtumille, sekä parannamme golfin harrastusmahdollisuuksia.

ELY keskuksen myöntämä tuki on suuruudeltaan 76 673 €
Hankkeen kokonaisustannusarvio on 102 231 €. Suurin osa omarahoitusosuudesta katetaan talkootyönä.

Asemapiirros
Puut on alueelta jo kaadettu. Kuva väylän 1. tiipaikalta

MultiGolfpuiston rakentaminen on jo aloitettu puiden kaadolla. Seuraavaksi vuorossa on risujen ja puiden keruutalkoot ke 15. ja to 16.9. klo 15 – 20.
Kun puut on alueelta siivottu pääsee kaivinkone töihin poistamaan kannot ja pintamaat. Tavoitteena, että saamme ennen talvea lyöntipaikat ja greenit muotoiltua. Avaustavoite kentällä loppukesä/ syksy 2022.

Tervetuloa mukaan talkoisiin!
Ilmoittautumiset: levigolflapland@gmail.com tiistaihin 14.9. klo 12 mennessä. Tarjolla mehua ja makkaraa!