KIITOS!

Kauden päättäjäiset on pelattu ja juhlittu. Olihan meillä hauska päivä ihan huippu porukalla ja väkimäärällä. Kiitos kaikille kisassa mukana olleille ja iltajuhlaan osallistuneille liki 80 jäsenelle!

Ilma suosi ja saatiin pelata mukavassa syyssäässä. Ilkka henkilökuntineen oli tehnyt meille kenttään monenlaista hauskaa pikku jäynää, jotta kisailu ei menisi liian vakavaksi. Ja eihän se mennyt, kiitos heille! Kyllähän se kakkosen bunkkerista bunkkeriin lyöminen osoittautui kohtuullisen hankalaksi, kun sitä piti oikein yrittämällä yrittää, muutoinhan se on enemmän sääntö kuin poikkeus, että niin pelataan 😉 Myös Ilkan namu & nakin henkilökunnalle iso kiitos suussa sulavista väliaikatarjoiluista sekä S-Market Leville tarjottavista!

Kisan tulokset löytyy täältä. Aika pitkälle päästiin taas ja kolmen kärki oli äärettömän tasainen.

Iltajuhlassa syötiin hyvin, kiitos Draivin keittiölle herkullisista ruuista sekä Riitta Jarva maistuvista kaukuista, palkittiin päivän voittajat, viikkokisaajat, kesän ahkerin pelaaja (Lauri Kurula, 67 kierrosta), arvottiin Birdiepallo-voittaja (Marja Nikula) sekä 10-vuotisjuhlan kunniaksi jaettiin pronssisia seura-ansiomerkkejä Esa Mäkiselle, Eeva-Liisa Hangasvaaralle ja Juha Mikkoselle. Jäsennumero 10 jäädytettiin Juha-Pekka Oksaselle.

Virallisen osuuden jälkeen vaihdettiin vähän vapaammalle Emmin, Jaakon, Juhon, Pekan, Riston, Kallen ja illan yllätysesiintyjän Lähtevät lavalla-ryhmän tahtiin. Kyllä, meillä on ihan huikean lahjakasta ja mahtavan heittäytyvää porukkaa, iso kiitos kaikille esiintyjille sekä muulle juhlatoimikunnalle! Tulipahan naurettua niin, että sillä varmasti jaksaa taas pitkän talven yli odottaa seuraavaa kesää ja uutta golf-kautta.

Kiitos tästä kaudesta Fialle, Maijulle, Jarkolle, Tomille, Ilkalle ja muulle ahkeralle kenttähenkilökunnalle, Draivin väelle, PeGolle, kapteeneille, kaikille talkoolaisille ja tietysti iso kiitos kaikille pelaajille!

Kiitokset myös junioritoimintaamme tänä vuonna sponsoroineille Agnico Eagle Finlandille, KiBelle sekä Utsugolfille! Heidän tuellaan pystymme mm. kehittämään junioritoimintaamme, kouluttamaan uusia ohjaajia sekä tukemaan kilpajunnujemme kisamatkoja.

KIITOS, KIITOS, KIITOS!

Levi Golf ry:n puolesta,
pj Satu <3
ps. vielä on muutama päivä aikaa pelata, kentälle siis!

dsc_4057 dsc_4066 dsc_4073