Kenttä sijoittuu luonnonkauniille alueelle Levitunturin ja Ounasjoen välimaastoon ja kentän sisällä oleva Taalojärvi tuo mukanaan lisähaastetta pelaamiseen ja näyttävyyttä kenttämiljööseen.

Kentän suunnittelussa ja rakentamisessa on lähdetty tavallisen klubipelaajan tarpeista ja toiveista. Yli 93 hehtaarin maa-alue takaa, että kenttä on pelaajille vaihteleva ja mielenkiintoinen.

Arkkitehti Pekka Sivulan suunnitteleman kentän rakentaminen on toteutettu kahdessa vaiheessa. Työt aloitettiin keväällä 2004 ja 9-reikäinen kenttä avattiin kesäkuussa 2006.

Toinen 9 reiän vaihe toteutettiin 2006 – 2008 ja otettiin käyttöön elokuussa 2008. Kaudella 2009 kenttä on koko kauden käytössä täysimittaisena. Yhtiöllä on kentänhoitoon tarvittava konekalusto ja huoltorakennukset sosiaalitiloineen.

Lokakuussa 2005 on valmistunut kentän klubirakennus, jossa on Pro Shop- sekä toimisto- ja caddiemastertilat sekä Ravintola Draivi. Klubitalossa on myös pukeutumishuoneet peseytymistiloineen sekä saunallinen Member’s Club. Väylän 12 jälkeen Ounasjoen läheisyydessä taukopaikkana toimii paviljonki.

Heading Title


Levi Golf väyläopas 1-18

levi_golf_logo_72dpi_rgb

Klikkaa logoa avataksesi väyläoppaan

Tässä kännykällä selailtava versio

Skyview


Tutustu kenttään