Kausi on nyt ohi, aika keskittyä talvikauteen ja odottamaan uutta kautta 2022

Kausi oli meille golffareille erinomainen ja jatkoimme kasvua joka alkoi viime vuonna. Kaudella 2020 kierroksia oli 10400, kaudella 2021 teimme kaikkien aikojen ennätyksen 12771 kierrosta. Nyt ne ylitettiin reilusti ja päädymme yli 14300 kierrokseen. Tarkka lukema selvineen lähipäivinä.

Uudet ennätykset mahdollisti koronan luoma golfbuumi, loistavat säät sekä kaikkien aikojen parhaassa kunnossa ollut kenttäkin. Jäsenmääräkin taitaa olla kaikkien aikojen ennätys. Kasvu ei rajautunut Levin osalta pelkkään golffiin vaan myös muut aktiviteetit ovat olleet suosiossa kuten myös hotelli- sekä mökkimajoitus. Tämä tietenkin on loistava asia, koska hotellit ovat kunnan ja Rinneyhtiön ohella isoimpia osakkeenomistajia. Pienosakkailla taasen paljon mökkiosakkeita joiden pelioikeudet ovat käyneet myös hyvin kaupaksi.

Työt vielä jatkuvat hetken kentällä suojaamistoimenpiteineen. Rangen korjaustyön loppuunsaattamisineen sekä Multigolfradan töinä. Omassa toimistossakin saattaa olla vielä pari pientä juttua 😁…

Kaikille pelaajille, osakkaille sekä jäsenille iso käsi🙏 te teitte tämänkin ennätyksen.

Kiitos myös kenttämestari Ilkalle henkilökuntineen tästäkin kaudesta ja toivotaan että sää suosii myös talvikuntoon laittoa, että tarvittavat työt saadaan tehtyä, jotta ensi kaudella päästään taas nauttimaan hienosta ja hyväkuntoisesta kentästä.

Toimiston väelle kiitos joustamisesta ja hyvästä työstä omastakin puolestani. Vierivä kivi ei sammaloidu, sairaslomia taisi olla toimistolla 0-päivää😁

Kiitos

Tomi Tolsa

Toiminnanjohtaja

Levigolf Oy