Kenttä aukeaa aamulla 08.00. Varausjärjestelmä on auki.

Odotettu hetki koittaa taas 30.5 aamulla kello 08:00, kun ensimmäiset kierrokset saadaan käyntiin. Nyt voi jo kaivaa pelikamppeet esiin ja tehdä varaukset, Nexgolf varausjärjestelmään. Varauksissa ja pelaamisessa pätevät edellisten kausien tapaan samat käytännöt, jäsenmaksu pitää olla maksettu, osakkeella pelaavien vastikkeet kunnossa, lähdön tasoitusten maksimimäärä 110 ja pelit pitäisi saada suoritettua 4,5 tuntiin 🙂 Nähdään viimeistään torstaina!

Kenttä aukeaa osin talviviheriöille, hankalan talven jälkeen. Voimakkaiden lämpötilojen vaihdoksien ja lumen vähyyden vuoksi kentällä jonkin verran jääpoltetta. Kenttämestari Ilkka kertoo että kylvöt on suoritettu ja henkilökunta tekee parhaansa kentän saamiseksi taas huippukunttoon. Mutta kuten hyvin tiedämme, niin siihen tarvitsee myös hieman luontoäidin apua, joten sormet ristissä toivomme lämmintä ja kuivaa kesää.

ps. Kuvassa uusi Head Caddiemaster, Kati Latvala, joka jatkaa Jarkon tilalla toimistopäällikkönä. Katihan on vanha tuttu kun kahtena vuotena on jo ollut caddiemasterina. Jarkko siirtyi töihin Skiresortille ja jatkaa kylläkin RY:n sihteerinä jäsenasioiden ja seuran kilpailuiden hoitamista. Kiitämme Jarkon huikeata työpanosta Oy:n puolesta menneinä vuosina. Toimistossa Katin kanssa jatkaa Essi ja uutena vahvuutena Panu. Tervetuloa.

Ravintola Draivi avautuu 1.6 ( lounas 8.6) mutta kyllä me kahvit saadaan ennenkin. Myös Paviljonki palvelee 1.6 lähtien.

Puhelimeen ei valitettavasti ole kukaan vastaamassa ennen 29.5 joten varaathan lähdöt suoraan varausjärjestelmästä. Tässä yhteistiedot

Caddiemaster, golf@levi.fi 016 641 150

Jäsenasiat, seuran sihteeri Jarkko Kantola levigolflapland@gmail.com

Vastike ja osakeasiat, Toiminnanjohtaja Tomi Tolsa tomi.tolsa@levi.fi 0405442646

Ravintola Draivi 0207 960 283 levi.restaurants@levi.fi

Head Caddiemaster Kati Latvala