Sinustako edustaja World Amateur Golfers Championship 2019 finaaliin Borneoon lokakuussa. Tule mukaan Kärpät Openiin lauantaina 6.7.2019.

Kärpät Open on kaikille avoin Golfliigan osakilpailu, jossa pelataan samanaikaisesti henkilökohtaista kilpailua ja parikilpailua, joten Sinulla on kaksinkertainen mahdollisuus päästä Golfliiga 2019 finaaliin, joko henkilökohtaisen karsintakisan voittajana tai yhdessä peliparisi kanssa.

Sarjat ja pelimuodot:

  • Tasoitus 0-15, lyöntipeli HCP
  • Tasoitus yli 15, pistebogey
  • Parikilpailu, pistebogey (osallistuvat myös yksilökisaan)

Ilmoittautuminen:

  • Caddiemasterille 4.6. klo 18 mennessä, golf@levi.fi, p. 016 641 150

Osallistumismaksu:

  • 35 € (sis green feen) tai 10 € + pelioikeus

Kilpailukutsu

Kilpailun säännöt

GolfLiiga 2019 on valtakunnallinen, 15 LIIGA-joukkueen kanssa yhteistyössä järjestettävä golfkilpailukiertue. Liigapaikkakunnilla ja valituilla golfkentillä pelattava kiertue sisältää henkilökohtaisen kilpailun ja parikilpailun sekä Viikon Liigakierros -viikkokilpailun.

Golfliiga 2019 karsintakisoissa pelataan kahdessa tasoitusryhmässä eli tasoitus alle 15,0 ja Tasoitus 15,1 tai enemmän. Molempien sarjojen kolme parasta pelaajaa saa osallistumisoikeuden elo- syyskuun vaihteessa järjestettävään Golfliiga 2019 finaaliin Lappeenrantaan ja Imatralle. Karsintakisassa henkilökohtaisen kisan lisäksi jokainen pelaaja osallistuu myös parikisaan valitun pelikaverin kanssa. Karsintakisan parhaan yhteistuloksen saanut pelipari saa osallistumisoikeuden samaan Golfliiga 2019 finaaliin.