Ruska-aika lähestyy ja jotta kaikilla olisi mahdollisimman mukavaa niin palautetaan mieleen muutamia aika perusasioita seuraavassa julkaisussa.

Valitettavasti aina välillä henkilökuntamme joutuu puuttumaan pelaamiseen ja käytökseen klubilla ja kentällä. Golfia pelatessa saa ja pitääkin olla hauskaa mutta kaikilla hauska ei merkitse aina samaa asiaa. Toinen haluaa nauttia Lapin hiljaisuudesta ja toinen pitää hauskaa kavereiden kanssa kilpaillessa, välillä tuulettaen onnistumista. Molemmat ovat aivan hyväksyttäviä tapoja, mutta koska kentällä, aivan lähelläkin saattaa olla eri asioista nauttivia pelaajia, niin muistetaan tarjota myös muille mahdollisuus pelirauhaan.

Aikojen saatossa meille on muodostunut tietyt säännöt ja laji-etiketti jota haluamme myös vaalia.

Alle on koottu muutamia aivan perusasioita, jotka välillä tuntuvat unohtuvan, niin jäsenistöltämme kuin vieraspelaajilta.

-Sinulla pitää olla varattu aika järjestelmässämme. Kentälle EI voi mennä ilman voimassa olevaa varausta.

 Toimiston aukioloaikoina voit varata sen joko puhelimitse, sähköpostitse tai  paikan päällä.

Muina aikoina voit varata sen Nexgolffista (jäsenet ja pelioikeuden omaavat) ja vieraspelaajat Teetime.fi :n kautta.

 Vaikka kenttä näyttää tyhjältä, niin suunnittelemme kentänhoitotyöt, lannoitukset ja kastelut mahdollisuuksien mukaan siten, ettemme aiheuta turhaa hidastusta pelaajille, emmekä vaaratilanteita henkilöstöllemme emmekä muille pelaajille.

-Lähde vain sinulle varatulla ajalla, ajat ovat tarkoituksella  10 min välein. Odottelut vähenevät jos kaikki lähtevät omalla ajallaan.

-Noudatathan golffin sääntöjä sekä etikettiä pukeutumisen että käytöksen osalta. Aikuiset pelaajat eivät kentällämme käytä farkkuja / t-paitaa tai ranta-asuja. Annathan muille myös pelirauhan etkä pidä häiritsevää meteliä joka saattaa muita häiritä.

-Golfautolla selvin päin. Emme vuokraa päihtyneille ajoneuvoja.

Noudata turvaohjeita ja aja autolla vain sille tarkoitetulla alueella. Ajoneuvot ovat GPS paikantimilla varustettuja ja voimme estää tietyille alueille pääsyn ajamalla tai tarvittaessa pysäyttää kokonaan liikkeen, vaaran tai väärinkäytöksen vuoksi.

Kierros saisi kestää korkeintaan 4,5 tuntia sisältäen 10 min tauon kioskilla. Päästäthän nopeammat ryhmät heti tilaisuuden tullen ohitse.

Pidä kenttä kunnossa. Paikkaa niin lyönti- kun alastulojäljet. Myös se griinille laskeutunut mutta pitkäksi rullineen pallon alastulo on tehnyt kolon viheriöön.

Vähän lyöntejä ja pitkiä draiveja toivoo Levi Golffin henkilökunta

PS kuva on valitettavasti totta 😳..ja tämä ei siis ole vain golfetiketin vastaista, vaan huonoa käytöstä.

2 kappaletta pulloroskiksia on kuitenkin 10metrin sisällä