Lauantaina 2.7. pelataan seuraottelu Levi Golf vs. Santa Claus Golf. Pelimuotoina Ryder Cupin reikäpelimuodot, Foursome, Fourball ja Singelit.

Illalla juhlistamme voittajaa hyvän ruuan ja seuran parissa.

Lähde mukaan seuraamaan kilpailua ja kannustamaan Levi Golfin joukkue voittoon. Iltatilaisuuteen ovat kaikki tervetulleita.

Yhteiskuva ja kisainfo klo 12:00
Kilpailu alkaa tii 1 klo 12:30
Ruokailu kilpailun jälkeen klo 16:30-18:30
Illanvietto ja palkintojen jako ravintola Draivilla klo 19 alkaen

Ilmoittautumiset 28.6. mennessä caddiemasterille golf@levi.fi tai p. 016 641 150.

Kilpailumaksu 25 € (sis. ruokailun) + green fee

PELIMUODOT

Fourball, joka tunnetaan suomessa paremmin nimellä bestball. Tässä pelimuodossa parin parempi tulos reiältä on joukkueen tulos. Eli jos toinen tekee birdien ja toinen bogin, ei bogilla ole mitään väliä vaan birdie jää voimaan.

Foursome on toinen paripelimuoto. Siinä joukkueiden parit lyövät palloa vuorotellen avauksesta reikään saakka yhtä palloa pelaten. Tässä pelimuodossa päätetään ennen kierrosta kumpi joukkueen pelaajista avaa parittomat ja kumpi parilliset reiät. Eli joka toisen reiän avaa toinen ja joka toisen toinen. Sillä ei ole mitään väliä kumpi on putannut edellisellä reiällä viimeisen putin. Foursomessa vuorotellen koskee myös varapalloa, kadonnutta palloa ja vesiesteeseen lyötyä palloa. Eli jos A pelaaja lyö pallon outtiin, metsään kadonneeksi tai veteen, niin B pelaaja lyö jokaisessa tapauksessa seuraavan lyönnin. Jos alkuperäinen pallo löytyy esim metsästä, niin B jatkaa. Rangaistukset eivät vaikuta lyöntijärjestykseen.

Kolmantena pelimuotona on Singelit, eli normaali reikäpeli 1 vs 1.