Lauantaina 1.8. pelataan Levi Golf historian ensimmäinen seuraottelu Levi Golf vs. Santa Claus Golf. Pelimuotoina Ryder Cupin reikäpelimuodot, Foursome, Fourball ja Singelit.

Illalla juhlistamme voittajaa hyvän ruuan ja seuran parissa.

Paikat itse kilpailuun ovat täynnä. Mahdollisia peruutuspaikkoja voi kysellä caddiemasterilta.
Lähde mukaan seuraamaan kilpailua ja kannustamaan Levi Golfin joukkue voittoon. Iltatilaisuuteen ovat kaikki tervetulleita.
Kilpailu alkaa tii 1 n. klo 12:30
Illanvietto ja palkintojen jako ravintola Draivilla klo 20 alkaen

Ilmoittautumiset iltatilaisuuteen caddiemasterille perjantaihin klo 15 mennessä p. 016 641 150.

Kilpailumaksu 25 € (sis. illallinen) + green fee

Illallinen ilman kilpailumaksua 25 €

PELIMUODOT

Fourball, joka tunnetaan suomessa paremmin nimellä bestball. Tässä pelimuodossa parin parempi tulos reiältä on joukkueen tulos. Eli jos toinen tekee birdien ja toinen bogin, ei bogilla ole mitään väliä vaan birdie jää voimaan.

Foursome on toinen paripelimuoto. Siinä joukkueiden parit lyövät palloa vuorotellen avauksesta reikään saakka yhtä palloa pelaten. Tässä pelimuodossa päätetään ennen kierrosta kumpi joukkueen pelaajista avaa parittomat ja kumpi parilliset reiät. Eli joka toisen reiän avaa toinen ja joka toisen toinen. Sillä ei ole mitään väliä kumpi on putannut edellisellä reiällä viimeisen putin. Foursomessa vuorotellen koskee myös varapalloa, kadonnutta palloa ja vesiesteeseen lyötyä palloa. Eli jos A pelaaja lyö pallon outtiin, metsään kadonneeksi tai veteen, niin B pelaaja lyö jokaisessa tapauksessa seuraavan lyönnin. Jos alkuperäinen pallo löytyy esim metsästä, niin B jatkaa. Rangaistukset eivät vaikuta lyöntijärjestykseen.

Kolmantena pelimuotona on Singelit, eli normaali reikäpeli 1 vs 1.